Tiesitkö tämän käyttämistämme raaka-aineista?

Hamppurasva ja hierontaöljymme sisältävät mehiläisvahaa, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Luonnollinen ja lisäaineeton mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta pehmeän. Mehiläisvaha on sekoitus kasvien hunaja- aineosia, joita mehiläiset käyttävät pesäkennojensa rakennusaineena. Mehiläisvahaa käytetään hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi siksi, että se tuo tuotteeseen kiinteyttä, jolloin tuote pysyy paremmin koossa.

Hamppu tuo suojaa ja uutta elintilaa pölyttäjille kukkimalla myöhemmin kuin muut kasvit ja näin ollen hampun ja mehiläisten liitto palvelee koko ekosysteemiä ja biodiversiteettimme säilymistä.

Käytämme Myssyfarmin kylmäpuristettua luomurypsiöljyä, joka on kiitetty ja palkittu raaka- aine. Se on puristettu poikkeuksellisen hellävaraisesti puhtaasta Largo-lajiketta edustavasta luomusyysrypsistä ja sen maku on erittäin hieno. Myssyfarmi käyttää pääasiassa vain oman tilan pelloilla kasvanutta, erittäin korkealaatuista luomurypsiä.

Hampunsiemenöljyn käyttö ihonhoidossa perustuu sen rasvahappoprofiiliin. Hampunsiemenöl- jyn rasvahappoprofiili on erittäin edullinen iholle. Suuri linolihappopitoisuus tekee hampun- siemenöljystä hyvin imeytyvän öljyn. Se ei jää ihon pinnalle rasvaisen tuntuiseksi kerrokseksi vaan imeytyy tehokkaasti. Ihoa kosteuttavan vaikutuksen takia sitä on miellyttävä käyttää esimerkiksi kasvoilla, kun kasvoille ei jää kiiltävä ja tahmainen pinta. Hampunsiemenöljy on ohut öljy, joka pystyy tunkeutumaan ihohuokosiin tukkimatta niitä. Korkean linolihappopitoisuuden takia hampunsiemenöljy saa ihohuokoset toimimaan luonnollisella tavalla. Linolihappo ei kovetu huokosiin jähmeäksi tahnaksi kuten öljyhappo. Käytämämme öljy on Hamppufarmin viljelemää ja lähellä puristettua kotimaista laatuöljyä.