HAMPPUA20 koodilla -20% tilauksesta 29.11. asti!

Hempaattinen

Hempaattinen hamppukosmetiikka on kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte - ja valmistettu käsityönä 100% ilman lisä- tai säilöntäaineita. 

Hempaattisen valmistamat hampputuotteet sisältävät hampun luonnollisia, hyvää tekeviä ainesosia. Öljyhampun sisältämien luonnollisten aktiivisten ainesosien laaja kirjo edistää endokannabinoidijärjestelmän toimintaa.

Hempaattisen tuotteiden avulla saat hampun ja muiden luonnon kasvien terveyttä tukevat hyödyt helpossa muodossa. Hempaattisen tuotteiden teho perustuu puhtaiden, lähituotettujen ainesosien yhteisvaikutukseen. Raaka-aineet ovat luonnollisia ja niiden alkuperä valitaan huolella mahdollisimman läheltä tuotantoamme ja yksittäisten ainesosien yhdistelmät on aina tarkkaan harkittu. Laatuvaatimuksemme ovat luonnollisesti erittäin korkeat.

Hempaattisen legendaaristen hampputuotteiden valmistus aloitettiin vuoden 2018 lopulla syksyisten hampputalkoiden inspiroimana Turun Paattisilla entisessä vastaanottokeskuksessa. Sittemmin Hempaattinen on muuttanut päämajaansa pohjoisemmas. Hempaattisen laaja verkosto toimii kuitenkin ympäri Suomen.

Hampulla on mahdollista tuottaa ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, terveydenhoidon tukemiseen ja ravinnontuotannon rikastuttamiseksi. Hampulla on potentiaalia olla osa tärkeitä kestävän kehityksen ratkaisuja, jotka vaikuttavat meidän tulevaisuuteemme ja sen vakauteen. Miten hampun kasvatus ja jalostus voivat tuoda ratkaisuja, lue lisää täältä.