Hempaattinen

Hempaattinen hamppukosmetiikka on kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte ja valmistettu käsityönä 100% ilman lisä- tai säilöntäaineita. 

Hempaattisen valmistamat hampputuotteet sisältävät hampun luonnollisia, hyvää tekeviä ainesosia. Öljyhampun sisältämien luonnollisten aktiivisten ainesosien laaja kirjo edistää endokannabinoidijärjestelmän toimintaa. 

Hempaattisen tuotteiden teho perustuu puhtaiden, lähituotettujen ainesosien yhteisvaikutukseen. Raaka-aineet ovat luonnollisia ja niiden alkuperä valitaan huolella mahdollisimman läheltä tuotantoamme ja yksittäisten ainesosien yhdistelmät on aina tarkkaan harkittu. Laatuvaatimuksemme ovat luonnollisesti erittäin korkeat. 

Hempaattisen legendaaristen hampputuotteiden valmistus aloitettiin vuoden 2018 lopulla syksyisten hampputalkoiden inspiroimana Turun Paattisilla entisessä vastaanottokeskuksessa. Sittemmin Hempaattinen on muuttanut päämajaansa pohjoisemmas. Hempaattisen laaja verkosto toimii kuitenkin ympäri Suomen. 

Hampulla on mahdollista tuottaa ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, terveydenhoidon tukemiseen ja ravinnontuotannon rikastuttamiseksi. Hampulla on potentiaalia olla osa tärkeitä kestävän kehityksen ratkaisuja, jotka vaikuttavat meidän tulevaisuuteemme ja sen vakauteen. Miten hampun kasvatus ja jalostus voivat tuoda ratkaisuja, lue lisää täältä. 

 

Hempaattisen arvot 

Ekologinen, luonnollinen, yhteisöllinen, avoin ja yhteiskunnallisesti merkittävä, koko kansan Hamppubrändi 

Keskeiset  arvomme hampputuotteiden tuotteistajina ovat luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys. 

Hempaattisella uskomme, että luonto pitää sisällään parhaimmat ja tehokkaimmat tropit terveyteen ja hyvinvointiin.  Perinteiset yrtit ja luonnonantimet tarjoavat tukea kokonaisvaltaiselle mielen ja kehon hyvinvoinnille. 

Hyvää tekevien luonnollisten hampputuotteiden valmistamisen ohella, suuressa roolissa on  ilmastonmuutoksen hidastaminen hampun jalostamisen ja sen tuotteistamisen kautta.  Jalostamalla tuotteita kotimaisesta hampusta, voimme tarjota kansalaisille vastuullisen vaihtoehdon, joka tekee hyvää sekä sinulle että ympäristölle. Hamppu nimittäin kasvaa ja sitoo 3-4 kertaa enemmän hiilidioksidia kuin metsä kasvaessaan, näin ollen tiedostamme hampun potentiaalin ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. 

Ekologisuus ja luonnon kanssa harmoniassa toimimisen lisäksi keskeinen arvomme on yhteisöllisyys. Hempaattinen on syntynyt yhteisöstä, hampputalkoiden jälkimainingeissa ja näin ollen on ollut elinehtomme yhtiön syntymiselle. Verkosto on vain laajentunut sen jälkeen ihmisillä, jotka jakavat tietoa tuotteistamme ja työskentelevät hempaattisen eri toimintojen parissa. Mikäli haluat liittyä verkostoomme, laitahan viestiä sosiaalisessa mediassa @hempaattinen tai sähköpostilla info@hempaattinen.fi! 

Hempaattisen tuotteiden ostaminen ja tuotteita varten viljelty hamppu on ympäristöteko, massiivisen hiilensidonnan lisäksi hampun syvälle menevä juuristo parantaa maaperää ja näin kasvattaa mahdollisuuksia seuraavan vuoden sadolle. 

 Hempaattisen Hamppu- verkoston kautta pitkäaikaistyöttömien ja vähäosaisten tekemä työ Hempaattisen hyväksi on korvaamatonta Hempaattisen syntymisen, toiminnan ja koko olemassaolon kannalta. 

 Nykyisin verkostoa työllistetään niin että osa työskentelee kevytyrittäjinä ja osa laskuttaa UKKO.fi tai vastaavien palveluiden kautta tekemiään töitä kuten; tuote-esittelyitä, tuotekehitystä, graafista suunnittelua, myyntiä, sosiaalisen median ja muuta markkinointia. Pyrimme myös työllistämään ja kouluttamaan työkokeilijoita ja muita alasta kiinnostuneita erilaisiin tehtäviin hampun parissa.