Tiesitkö tämän käyttämistämme raaka-aineista? 

Sellaistakin on kuultu, että iholle ei kannattaisi laittaa mitään, mitä ei laittaisi myös suuhun. Iho on meidän suurin elin, joka myös puhdistaa meidän elimistöämme. Jotta ihosi ei kuormittuisi turhaan ylimääräisillä kemikaaleilla ja lisäaineilla, ovat tuotteemme täysin lisäaineettomia - eikä lainkaan myrkyllistä nieltynä.

Lue alta lisää tarkkaan valituista kotimaisista raaka-aineistamme alta. 

Hampunsiemenöljy

Ihonhoidossa ja luonnonkosmetiikassa suosimme kotimaista, ravinteikasta hampunsiemenöljyä. Hampunsiemenöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Hampunsiemenöljyn vitamiinit toimivat iholla myös antioksidantteina, jotka suojaavat oksidatiiviselta stressiltä hidastaen ihon ikääntymistä. Sopii erinomaisesti myös herkälle iholle. Hampunsiemenöljy sisältää Omega 3 ja Omega 6 ihmiselle täydellisessä suhteessa 1:3. Lisäksi tuotteemme sisältävät ihoa hellivää E-vitamiinia. Hampunsiemenöljyn lisäksi värillisissä ihoöljyissä on käytetty kotimaisia marjoja, yrttejä, mehiläisvahaa ja muita luonnon omia raaka-aineita kuten kuusenkerkkiä ja mesiangervoa.

Hampunsiemenöljyn käyttö ihonhoidossa perustuu sen rasvahappoprofiiliin. Hampunsiemenöljyn rasvahappoprofiili on erittäin edullinen iholle. Suuri linolihappopitoisuus tekee hampunsiemenöljystä hyvin imeytyvän öljyn. Se ei jää ihon pinnalle rasvaisen tuntuiseksi kerrokseksi vaan imeytyy tehokkaasti. Ihoa kosteuttavan vaikutuksen takia sitä on miellyttävä käyttää esimerkiksi kasvoilla, kun kasvoille ei jää kiiltävä ja tahmainen pinta. Hampunsiemenöljy on ohut öljy joka pystyy tunkeutumaan ihohuokosiin tukkimatta niitä. Korkean linolihappopitoisuuden takia hampunsiemenöljy tukee ihohuokosten luonnollista toimintaa. Linolihappo ei kovetu huokosiin jähmeäksi tahnaksi kuten öljyhappo. Käytämämme öljy on Hamppufarmin viljelemää ja lähellä puristettua kotimaista laatuöljyä. 

Mehiläisvaha

Hamppurasvaan on lisätty myös mehiläisvahaa, jota on käytetty jo vuosi- satojen ajan kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Luonnollinen ja lisäaineeton mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta pehmeän. Mehiläisvaha on sekoitus kasvien hunaja-aineosia, joita mehiläiset käyttävät pesäkennojensa rakennusaineena. Mehiläisvahaa käytetään hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi parantaa tuotteen koostumusta ja levittyvyyttä. Hamppu tuo suojaa ja uutta elintilaa pölyttäjille kukkimalla myöhemmin kuin muut kasvit ja näin ollen hampun ja mehiläisen liitto palvelee koko ekosysteemiä ja biodiversiteettimme säilymistä. 

Kirkastettu hampunsiemenöljy

Kosmetiikkatuotteidemme ainutlaatuisuus perustuu pitkälti hampunsiemenestä puristettuun öljyyn jota kirkastamme ja puhdistamme lehtivihreästä niin että öljy sää läpikuultavan kirkkaan värisävyn.

Kirkastuksella parannetaan erityisesti imeytyvyyttä ja sitä ettei usein teollisissa hampunsiemenöljyissä oleva lehtivihreä tuki ihon huokosia. Kirkastuksessa ei käytetä kemikaaleja tai kuumia lämpötiloja jotka vaikuttaisivat tuotteen puhtauteen ja luonnomukaisuuteen.

Kotimaista hamppua

Osassa luonnonkosmetiikan tuotteissamme on uutettu öljyhampun lehti- ja kukinto-osia hampun luonnollisten aktiivisten yhdisteiden kuten kannabinoidien ja muiden antioksidanttien tuomiseksi kyseisiin tuotteisiin, kuten hamppuihoöljyyn ja hamppurasvaan. Täysi spektri hampun omia aktiivisia ainesosia tuo näille tuotteille niiden ainutlaatuisen vaikutuksen. Vaikutuksista kertovat useat asiakkaamme, jotka ovat löytäneet hampun rauhoittavan vaikutuksen.

 


Jaa tämä julkaisu